Newsletter núm.16 - Desembre de 2011

 
 

EN MEMÒRIA D’EN JOSEP SALA ARBOIX

El passat 12 de desembre de 2011 en el tanatori de Vic vàrem assistir a la cerimònia de comiat del nostre bon amic en Josep Sala Arboix. Va morir amb 71 anys a l’Argentina doncs era de viatge de vacances amb la seva dona. Malgrat les seves despulles encara estiguessin de viatge de retorn a casa, la presència d’en Josep era prou notòria.

Tota la família, esposa, fills i filles, néts i nétes, germans i cunyades, nebots i nebodes, i molts, moltíssims amics vàrem rendir homenatge i record a la seva persona i sobretot els parlaments del seu gendre i dels dos néts més grans ens van fer sentir que en Josep viuria per sempre amb nosaltres, en el nostre record.

Coincidia la data amb la celebració del Consell d’Administració de Gircon, SL del qual en Josep era el seu President, però com ell mateix deia encara que ell no hi fos es celebrés igualment, doncs la marxa de la seva Empresa Familiar no havia d’aturar-se, perquè estigués de viatge.

Des del Consell ens haurem d’anar acostumant a que no hi sigui. Les decisions les haurem d’anar prenen sense el seu savi consell. Així ell ho hagués volgut. Ha estat un d’aquests pocs empresaris que havia fet els deures respecte de la successió i del relleu generacional a les seves empreses doncs el líder ja era el seu fill gran en Xevi Sala.

Malgrat no estigui amb nosaltres seguirem sent afortunats amb la presència del seu record en totes les nostres decisions, doncs sabem com continuar gràcies a la confiança i a la gran comunicació que sempre va generar i que va fer que tots els membres de la seva Família Empresària en gaudeixin avui.

En Josep ha deixat un gran legat, una herència més enllà de la seva empresa. Va saber transmetre uns forts valors a la següent generació. L’empenta, la unió, el coratge i l’amor a la família perduraran en les noves generacions de la família Sala.

Adéu Josep, fins sempre!

Joan Alfons Torrent Colomé

Membre del Consell d’Administració de Gircon, SL

JORNADES REALITZADES DURANT EL 2011

ESMORZARS EN FAMÍLIA EMPRESÀRIA

Un dels objectius de 'EL CLUB DE FAMÍLIES EMPRESÀRIES' és fer jornades per tot el territori Català, per ajudar a les famílies empresàries a entrar en un procés de reflexió sobre les qüestions que les fa singulars com a pime familiars i la seva optimització i millora.

També durant el 2011 hem tingut molt bona acollida a diferents Cambres de Comerç, Associacions i Universitats:

CAMBRA COMERÇ DE BARCELONA – DELEGACIÓ MARESME (MATARÓ)

TÍTOL DE LA SESSIÓ: El procés de successió a l’empresa familiar

DATA: 24 de novembre de 2011

CAMBRA COMERÇ DE BARCELONA – DELEGACIÓ D’OSONA (VIC)

TÍTOL DE LA SESSIÓ: El protocol familiar com a eina per gestionar les expectatives

DATA: 22 de novembre de 2011

OFICINA PROMOCIÓ ECONÒMICA AJUNTAMENT DE MANLLEU – OPE MANLLEU

TÍTOL DE LA SESSIÓ: L’Empresa Familiar professionalització i successió

DATA: 10 de novembre de 2011

CAMBRA COMERÇ DE BARCELONA – DELEGACIÓ BARCELONÈS NORD (BADALONA)

TÍTOL DE LA SESSIÓ: Estratègies de la Família Empresària. El paper dels consanguinis i dels consorts

DATA: 4 de novembre de 2011

CAMBRA COMERÇ DE GIRONA – ANTENA LOCAL RIPOLL

TÍTOL DE LA SESSIÓ: Estratègies de la Família Empresària en l’escenari actual

DATA: 12 de juliol de 2011

CAMBRA COMERÇ DE BARCELONA – SEU DE DIAGONAL

TÍTOL DE LA SESSIÓ: Estratègies per a la Resolució de Conflictes a l’Empresa Familiar

DATA: 30 de juny de 2011

MBA UNIVERSITAT DE GIRONA

TÍTOL DE LA SESSIÓ: Nou full de ruta per les Pimes Familiars

DATA: 21 de juny de 2011

SEU DE ‘EL CLUB DE FAMÍLIES EMPRESÀRIES’ – BARCELONA

TÍTOL DE LA SESSIÓ: Claus per a un relleu generacional d’èxit

DATA: 9 de juny de 2011

SEU DE ‘EL CLUB DE FAMÍLIES EMPRESÀRIES’ – BARCELONA

TÍTOL DE LA SESSIÓ: Quan la successió s’ha de fer forçada

DATA: 7 d’abril de 2011

SEU DE ‘EL CLUB DE FAMÍLIES EMPRESÀRIES’ – BARCELONA

TÍTOL DE LA SESSIÓ: Quan jo no hi sigui..... QUÈ PASSARÀ?

DATA: 24 de febrer de 2011

Ara a la vostra família empresària, podeu iniciar la reflexió que us ajudarà a posar ordre i millorar la vostra comunicació realitzant el vostre ESMORZAR EN FAMÍLIA EMPRESÀRIA.

L’ESMORZAR EN FAMÍLIA EMPRESÀRIA és exclusiu per a cada família empresària i està pensat perquè pugueu posar en comú les vostres inquietuds i exposar de manera oberta aquells temes que més us preocupen com a família empresària, com poden ser el relleu generacional, els acords de família, la professionalització de la vostra empresa, els conflictes en les relacions i els problemes econòmics que posen en perill la supervivència de les vostres empreses familiars i a vegades la relació entre pares, fills, germans i socis.

Té una durada de tres a quatre hores i és individualitzat per a cada família empresària. Poden participar-hi aquells membres que ho desitgin (ja sigui una sola persona, dues, tres o tota la família empresària), acompanyats pels experts consultors Joan Alfons Torrent i Mercè Dedeu.

 

Es pot escollir la modalitat de matí o tarda, fins i tot en dissabtes, a la seu de Barcelona, a la de Collbató, o si ho preferiu a casa vostra.

Reserveu la data del vostre esmorzar al preu especial de 180 euros, trucant al 934873838 o bé per correu electrònic a elclub@familiaempresaria.com.

Bon Nadal a tots!

Us desitgem el millor

per al nou any 2012

 
 

EL CLUB DE FAMÍLIES EMPRESÀRIES - torrentidedeu consultors, sl - c. Aragó, 186, 1r 2a - 08011 Barcelona - 93 4873838 - elclub@familiaempresaria.com